SL APARTMENT

ANTONIO MATRES
Location  |  NEW YORK [NY]
Client  |  THE LLOYDS
Size  |  1,500.00 SF

Much like a white wall, this apartment space was approached with the perspective of a new beginning.

Inspired by industrial aesthetics combined with modern touches, the common space welcomes any visit with expansive round brass framed mirrors. Guests are invited into the chocolate toned wood dining table set for eight.  Modern entertainment technology and a "fireplace" create the line of geometric wall hangings -including custom framed works-.  

A children’s bedroom for two and a master bedroom are both articulated accordingly, one with a sense of playfulness, and the other created for the space of a performer detailed with original artworks.

Finally, the bathrooms provide a natural balance to the industrial home, with plantation-covered ceilings.